Dobré jídlo

Recepty

 

Kořeněná vaječná omelta

Postup přípravy:

Vajíčka smíchámne s moukou, solí, nasekanou cibulí a pažitkou, tymiánem, pepřem a koriandrem. V pánvi rozpustíme tuk, vmícháme do něj jogurt a trochu osolíme. Do pánve vlijeme vaječnou směs a pečeme, dokud vejce téměř neztuhnou. Po té omeletu přehneme na polovinu, dopečeme a znovu přeložíme. Hotovou omeletu nakrájíme šikmo na silnější řezy, dáme na talíře a podáváme s čerstvými rajčaty.

Doba přípravy: 25 minut

Suroviny

  • 6 vajec
  • 120 g tuku
  • 60 g bílého jogurtu
  • 5 lžic hladké mouky
  • 4 lžíce nasekané cibule
  • 2 lžičky nasekané pažitky
  • půl lžičky kari koření
  • čtvrt lžičky mletého pepře
  • čtvrt lžičky mletého koriandru
  • čtvrt lžičky soli
  • tymián

 

 

Vyhledávání

© 2009 Všechna práva vyhrazena.